Hiep Hiep Hoeraaa voor Marie, Rehan en Zyan!!!

Aan iedereen een fijne Kerst en een gelukkig 2018 gewenst!!!

De gezelligste tijd van het jaar is natuurlijk de kerstperiode.

We zorgden voor een gezellig sfeer in de klas. Juf versierde de klas met heel veel lichtjes. Samen versierden we de kerstboom. De kerststal en de adventskrans mochten natuurlijk ook niet ontbreken.

We trokken met de kleuters naar de kapel. Daar speelden de juffen toneel: Het kerstverhaal. Ze waren één en al bewondering voor het mooi gebeuren.

Donderdag 21 december trokken we allen samen naar de kerk voor de kerstviering. In de namiddag hielden we ons kerstfeestje. Iedereen had goed zijn best gedaan en had zijn mooiste kerst outfit aan. Er lag natuurlijk een cadeautje onder de kerstboom. Zalig om die gezichtjes te zien :)

Natuurlijk mocht onze nieuwjaarsbrief niet ontbreken. We oefenden ons versje heel veel. Hopelijk blijft het voor iedereen hangen tot 1 januari.

Geniet van deze sfeerbeelden.

Ik wens jullie alvast een zalig en sfeervolle Kerst toe en een swingend 2018!!!

We kregen al een winterprikje in ons kleine landje België. Natuurlijk hebben ook wij enorm genoten van deze beleving.

In december waren er 3 vriendjes jarig.

Rezwan werd 5 jaar !!!

Cathérine en Lena werden 4 jaar !!!

GELUKKIGE VERJAARDAG!!!!