Kalender

Op woensdag, 6 december namen we met vijf ploegen -derde graad- deel aan het regionaal hockey toernooi.

Na vele, spannende wedstrijden mochten beide jongensploegen de finale spelen binnen hun poule.

Beide jongensploegen wonnen de finale wedstrijd. Proficiat jongens!  Toptalent !!!

Bij de meisjes kwam iedere ploeg tegen elkaar uit.

De meisjes van het zesde leerjaar eindigden op de eerste plaats!  Topscore !!!

De ploegen van het vijfde leerjaar meisjes behaalden een vierde- en zevende plaats! Super !

Afgelopen woensdag deden we mee aan de swimmathon en werden met onze ploeg zevende.

De meisjes van het vierde leerjaar hebben 2 x de eerste plaats behaald in het ploegenklassement van de loopcrossen.

Goed gedaan meisjes!

Proficiat aan het vijfde leerjaar met hun 6de plaats en aan het zesde leerjaar met hun 3de plaats!

Onze leerlingen van het 5de en 6de leerjaar haalden mooie plaatsen in het klassement!

Proficiat voor jullie inzet!