Hiep hiep hiep hoeraaaa! Andres werd vandaag 3 jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden.

Op donderdag 4 oktober gingen we met de hele klas naar het bos.

Wat was het een zalige dag, we hadden mooi weer en alle kleuters waren heel enthousiast om naar het bos te gaan. We hebben heel veel gezien, paddenstoelen, blaadjes, takken, mos,...

's Middags aten we onze boterhammen op en daarna mochten we spelen op het speelplein.

Toen we op de bus zaten was het wat moeilijk om wakker te blijven voor sommigen onder ons. Maar het was zeker en vast een top dagje!

In het thema jarig zijn hebben we veel gewerkt in de klas.

We maakten de verjaardagskronen, de verjaardagkalenders, leerden tellen tot 3, speelden veel spelletjes,...

Ook was Flipke jarig. Dat werd gevierd met een groot feest en we mochten ook pannenkoeken mochten eten.

We luisterden naar verhaaltjes van Anna en ook een verhaaltje van Apie.

Met het liedje wie is jarig werd veel meegezongen en gedanst (zie schrift).

Deze week en volgende week leren we meer over de herfst.

Geniet maar mee van de foto's.

Op vrijdag 21 september werd Henri 3 jaar.

Hiep hiep hiep hoeraaaa!!!

Wat was het een leuk feestje in de klas.

Wat spannend allemaal!
Voor het eerst naar school, nieuwe vriendjes, heel veel nieuw speelgoed.
Ook al was afscheid nemen even moeilijk, in de klas vonden we het super fijn deze week!
We konden spelen in de hoekjes en ook al schilderen en stempelen.We hielden een waarneming over onze boekentas en speelden er ook spelletjes mee.
We gingen ook al op bezoek in de vlinderklas. Daar mochten we samen met juf Ine Yoga doen.
We vonden het superfijn en vroegen bij het buitengaan al of e nog een keer mochten komen!
Kijk maar eens.