Kalender

Hiep hiep hiep, Hoera! Op woensdag 15 november werd Bob 3 jaar. Omdat er woensdag geen school was vierden we donderdag feest voor Bob. We zongen samen voor Bob, aten lekkere koekjes,...

Na de herfstvakantie gingen we van start met een weekje puzzelen en knippen. De kleuters knipten in papier, ze knipten patronen uit,... En met onze snippers maakten we een echt snippermonster.

Iedereen mocht ook puzzelen, dit vond de één wat leuker dan de ander.

Naast knippen en puzzelen mochten we ook schilderen en veel vertellen.

Op donderdag 12 oktober trokken we met het kleuter naar het bos. Wat was het een zalige dag met prachtig weer. We zagen paddenstoelen, takken, veel gekleurde blaadjes, spinnenwebben,... Geniet maar even mee.

Eindelijk, mooi weer. En wat doen we met mooi weer? Dan trekken we naar buiten. De nijntjesklas, de bijenklas en de julesklas hadden een supermiddag samen. Nu hopen dat het weer ons goedgezind is.

Donderdag 14 september was er al feest in de klas. Belle en Fernando werden drie jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden.