Basisschool O.L.V. van Vlaanderen

Samen Leren Groeien

Na het voorsmaakje kan je nu alle foto's bekijken. De kleuters, de juffen en meesters, de zwarte pieten en Sinterklaas hebben er alleszins van genoten!
Nu jullie beurt om te genieten van de foto's :-) 

Op woensdag 28 november werd onze tweeling geboren.
De mama-juffen papa-meesters kozen uit een lijst met 60 namen met veel liefde twee passende namen. Wij stellen u graag voor aan Trees en Boomba.
Trees meet 2520 mm en Boomba 2580 mm.
Hier kan je enkele foto's zien van de "geboorte".

Aurore Vandenbogaerde bedacht de naam "Trees" en Sofie Hancke bedacht de naam "Boomba". Zij mogen zich dan nu ook de trotse meters noemen van onze babybomen. 

Chris Malfait (papa van Mila-Ella-Nina en man van juf Ann Malfait), plantte zorgvuldig onze twee bomen met behulp van Koen Valcke en Kim (voorzitter oudercomité en papa van Achiel en Rosanne) Ook juf Ellen reed met de kruiwagen en juf Emmy hield de puinzakjes open. Juf Lindsey zorgde voor een tussendoortje.

Hartelijk bedankt aan het oudercomité om de oktoberactiviteit in het kader van "We kijken uit naar de komst van een boom" te organiseren. Hartelijk bedankt aan allen die er die avond bij waren. Dankzij jullie opkomst konden deze boompjes worden aangekocht en aangeplant. En zoals je ziet, het is zelfs een tweeling geworden! 

Zoals elke babyboom spelen Trees en Boomba ook graag. Heb je zin om de geboortelijst van deze twee kapoenen te sponsoren? Hartelijk bedankt! 

Wordt vervolgd...

 

 

 

 

 

Wie vorig jaar er niet toe kwam om de foto's van de eerste communie te downloaden, kan het tot het einde van 2018 nog doen.

Naar aanleiding van het jaarthema speelden we op 3 september met de kleuters één tegen allen. We moesten enkele opdrachten tot een goed einde brengen zoals bijvoorbeeld: loop 2 rondjes rond de grote speelplaats, doen enkele dierengeluiden na, zing de liedjes verder, enz. Samen hebben we alle opdrachten tot een goed einde gebracht.